Belépés
Belépve maradok

Fordítási segítség kérés

Kedves Felhasználók!

Ezúttal ismét a segítségeteket szeretnénk kérni. Oldalunk hirdetésekből és a Prémium előfizetésekből tartja fent magát. Ez a bevétel éppen csak a karbantartásra és egy alapszintű fejlesztésre elég. Régi és jogos igény a különálló applikáció elkészítése Androidra és iOS-re. Ezek lefejlesztése és fenntartása emiatt jelenleg megvalósíthatatlan. Röviden fogalmazva ehhez több új főállású programozót kellene alkalmaznunk és nem csak időlegesen, hanem hosszútávon is, mivel minden fejlesztést onnantól minden programnyelven el kellene készíteni és fenntartani. Sokat gondolkoztunk, hogy ezt hogyan tudnánk finanszírozni. Arra jutottunk, hogy a nagy konkurencia ellenére teszünk egy próbát az oldal nemzetközi szintre lépésével. Ha ezzel sikerül a felhasználók számát növelni, ez megteremtheti a hátteret a szintlépéshez. Ez a magyar verziót semmiben nem érinti, csupán annyiban, hogy egy fordító panelt fogtok látni az oldalon. Ha ebben nem szeretnél részt venni, nyugodtan kikapcsolhatod az Eszközök/Beállítások menüben.


Hogyan működik a fordító panel?
Ha szeretnétek az oldalt segíteni, akkor az újonnan megjelent kék fordító panelben látható, éppen fordításra váró ételhez küldhettek be javaslatot (akár többet). Ha egy ételhez más már küldött be javaslatot, ilyenkor ezek helyességére szavazhatsz, vagy küldhetsz be ilyenkor is új szinonimát, ha az adott ételnek több megfelelője is van. Ha nem tudod az adott étel fordítását, kérj másik szót. Ha úgy gondolod az adott ételnek nincs lefordítható megfelelője az adott nyelven, akkor ne új szót kérj, hanem ezt jelöld be a megfelelő gombbal és utána kérj másik szót. A fordító panel alapból angolra van állítva, de más nyelvet is beállíthattok a panel beállítás ikonjára kattintva (jelenleg angol mellett van német, francia, spanyol, orosz, olasz, román, szlovák, lengyel, horvát). Ha olyan nyelvre szeretnél fordítani, ami nem szerepel a listán, írj nekünk a kaloriabazis@gmail.com címre és felvesszük.
Kérjük ügyeljetek a helyesírásra. Mások tartalmilag jó javaslatait is szavazzátok le ha rossz a helyesírás, ekkor egyből beküldhetsz helyette egy jó javaslatot. A javaslatokat nagy kezdőbetűvel írjátok (pl: Grilled chicken breast).
A panel mobilon a tápanyagok felett, asztali gépen a főoldali nagy almás képen látható (azaz ha ezt kikapcsoltad, akkor vissza kell kapcsolnod az Eszközök/Beállítások menüben).

Mit nyújtunk cserébe?
A program számolja az általad nyújtott segítségeket, amit a felhasználóneved mellett láthatsz (ugyanott, ahol az ételinfó bővítésben nyújtott segítségeket). Szeretnénk a sokat segítő felhasználók munkáját Prémium tagsággal viszonozni. Ennek feltételeit a tesztfázis után közöljük. Felhívjuk a figyelmet, hogy a kifejezetten a segítségszámok növelése érdekében beküldött rossz javaslatok és szavazatok kitiltást eredményeznek (de bízunk benne, hogy ilyen egyébként sem történne).


Előre is hálásan köszönjük mindazok munkáját, akik segítségükkel hozzájárulnak az oldal fejlődéséhez!
Magyar Máté
KalóriaBázis
Asztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket .
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez a funkció regisztrációhoz kötött!
Ehhez a funkcióhoz prémium előfizetés szükséges
Ez itt a belso szoveg