Belépés
Belépve maradok

Gasparovszky Márta - gyógytornász

Bemutatkozás: Korábban volt egy sport sérülésem, ami miatt elég hosszan kellett gyógytornára járnom. Eközben fedeztem fel, hogy ez egy olyan terület ahol foglalkozhatok emberekkel, segíthetek nekik és még ráadásul az igényes mozgást is megszerettethetem velük. Így elvégeztem a Semmelweis Egyetemen a gyógytornász képzést és azóta ezzel foglalkozom.

Fő szakterületem: A mozgásszervi problémák esetén hogyan lehet fájdalom mentesen visszaszerezni a mozgás élményét.

Kiknek tudok segíteni: Leggyakrabban idősekkel és felnőttekkel foglalkozom, de fiatalokkal is dolgoztam együtt munkám során, így igyekszem mindenki igényeinek megfelelni.

Miben tudok segíteni: Abban tudok nektek segíteni, hogyan lehet a gyakorlatokat megfelelően és a leghatékonyabban kivitelezni. Illetve ha bármilyen mozgásszervi problémátok (ízületi vagy izomfájdalom, korábbi sérülés, stb.), vagy olyan egészségügyi problémátok van, ami úgy érzitek akadályoz titeket a mozgásban - és ezáltal a fogyásban is - akkor tudok olyan mozgástípust ajánlani, valamint olyan gyakorlatsort összeállítani, amivel fájdalommentesen indulhattok el a céljaitok felé.

Hogyan tudok segíteni: Tudok tanácsot adni edzéssel és különböző mozgástípusokkal kapcsolatban, edzéstervet, gyakorlatsorokat személyre szabottan összeállítani, az edzést kiértékelni és annak megfelelően változtatni rajta.

Kedvenc ételem: grillcsirke, görögsalátával

Specialitásom: alacsony kalóriás sütemények (imádok kísérletezni a konyhában)

Kedvenc sportom: floorball örök szerelmem, de a sérülésem óta aquafitness, aquastep

Hobbim: különböző mozgástípusok és edzőtermek tesztelése

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Asztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket .
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez a funkció regisztrációhoz kötött!
Ehhez a funkcióhoz prémium előfizetés szükséges
Ez itt a belso szoveg